Va mai aduceti aminte de PSY, celebrul coreean care a reusit sa stranga primul miliard de vizualizari pe Youtube cu melodia Gangnam Style? Ei bine, el a mai avut o tentativa de a se face cunoscut prin intermediul muzicii insa nu a reusit, cealalta melodie a sa fiind mai degraba un esec decat o reusita totala. Fanii sai s-au hotarat sa-i imprime o suprematie si in cadrul jocurilor online, astfel ca au luat nastere o serie de jocuri mai mult sau mai putin cunoscute, asa cum este si PSY cu tractorul.


Daca ne raportam la numarul celor care au jucat acest joc de-a lungul ultimelor luni, am avea impresia ca lucrurile sunt cat se poate de clare: PSY cu tractorul este unul dintre cele mai jucate jocuri tractoare de pe piata. Discutam despre un joc extrem de amuzant, PSY fiind in postura de a conduce un tractor pe un teren accidentat. Traseul nu este deloc simplu, este presarat cu numeroase capcane, de la vai adanci, prapastii si pana la zone pline de apa.

 

Ce trebuie sa faci pentru a obtine un punctaj maxim? Dat fiind faptul ca drumul este presarat cu numeroase obstacole, concurentii trebuie sa faca cumva astfel incat sa evite problemele de pe traseu. Daca viteza tractorului este una fixa si nu poate fi modificata, cu ajutorul sagetilor poti controla sariturile tractorului. Ai nevoie de echilibru si de sarituri eficiente in fata obstacolelor. Un aspect extrem de interesant asupra acestui joc cu tractoare ni s-a parut faptul ca ai o optiune prin care poti mari viteza de deplasare a tractorului, PSY folosindu-se de un sistem NOS ce poate conduce la viteze uluitoare! Ai mare grija, devreme ce viteza creste si poti ajunge mai repede la destinatie, s-ar putea sa fii pus in situatia de a nu mai putea controla tractorul la fel de eficient, astfel ca se recomanda crearea unui mix perfect intre viteza si sarituri!


Vrei sa obtii punctajul maxim si sa te califici pentru marea finala? Tot ce trebuie sa faci este sa fii indemanatic si sa controlezi perfect tractorul lui PSY, unul dintre cele mai ravnite tractoare din jocurile online.

 

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus